mrt 13

Trainingen en wedstrijden tot nader orde geannuleerd

Beste leden en ouders van leden,

Naar aanleiding van de door de regering afgekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19 virus, heeft de Nevobo gisteren gecommuniceerd dat alle wedstrijden (CMV, jeugd en senioren) in maart worden geannuleerd. Daarnaast adviseert de Nevobo, conform de richtlijnen van NOC*NSF, om ook alle trainingen tot en met 31 maart te annuleren.
Het bestuur van VCS heeft besloten om het advies van de Nevobo te volgen. Daarom zijn per direct alle trainingen tot nader order geannuleerd.
In beginsel duurt dit, conform de richtlijnen, tot en met 31 maart. Omdat niemand weet hoe dit alles zich verder gaat ontwikkelen, is op dit moment niet te voorzien of het vanaf 1 april wel weer mogelijk zal zijn om te trainen. Dat we de trainingen tot nader order annuleren betekent daarom dat we stoppen totdat jullie van ons horen dat de trainingen weer worden hervat. Tot dat moment liggen alle sportieve activiteiten binnen VCS stil.
We hopen jullie snel te kunnen informeren dat we weer van start gaan. Tot die tijd: hou jezelf en degenen die je lief zijn veilig!

Met sportieve groet,
Roger Schurkens
Voorzitter TAF/VCS